fbpx

Zonnepanelen

Waarom zonnepanelen ?

In de tijd waarin duurzame productie en consumptie een wereldwijde prioriteit is gewoorden, zin de zonnepanele logisch. Winstgevender danooit, zonnepanelen helpen u uw energie factuur te verlagen. Daarnaast biedt de insatllatie van zonnepanelen de mogelijkheid om energie autonomie te verwerven.

Onze Partners

CB Energy kiest haar partners uit de innovatieve bekende merken om de beste installatie en een goede na verkoop dienst te garanderen. REGITEC SUNPOWER TRINASOLAR AXITECH gemeenschappelijke overtuiging bracht hun nartoe hun activiteiten te ontwikkelen voor werken met bettreking tot energie zuinige bouw. CB energie is aanwezig in de volgende sectoren , zonnepanelen, bouw en renovatie, dak isolatie, ramen en verwarming. Met de ervaring van onze management en de hoge kwalificatie van onze interne team, wordt CB enrgy gepositioneerd als een pool van kennis en expetise in de sector van de hernieuwbare energie.

Particulier (BtoC)

Bespaar radicaal op uw electriciteitfactuur en verander uw dak in duurzame en winsgevende energiebron. Maak de keuze van de toekomst door te investeren in de waardvolle en efficiente zonnepanalen met CB energy.

Bedrijven (BtoB)

Optimaliseren de winstgevendheid van uw bedrijf en verlagen de energie kosten met onze maatwerkoplossingen. CB enrgy zonnepanelen bieden betrouwbare en duurzame prestaties om aan de meeste veeleisende energiebehoeften van uw bedrijf te voloen. Investeer in de schoon en hernieuwbare omgeving die uw merkkimago en toewijding aan duurzaamheid versterkt. Verander me CB Energy uw dak in een bron van ecolologische winst

Combineer uw zonne energie

Gebruik uw electriciteit optimaal via uw huis apparaten. Ook om uw energieprestaties te verbeteren en fossiele barndstoffen kwijt te raken, bieden wij aan de waarmtepomp, de thermodynamische boiler, de laapalen en oplsaag batterijen.

Photo Page 10

Monitoring

Makklijk te gebruiken , online monitoring of bewaking stelt u de staat om uw electriciteit in de ogen te houden . Waar je ook bent. Zo ken je de productie van je panelen in de real time via je smartphone, tablet of computer via de wifi. En is nieks nodig om toezicht te krijgen, dit is nodig bij de instelling van de onvormer. zelfs met Optimizers.